Şükrü Özyıldız kalpleri kazandı

MAGAZİN 15.05.2021, 08:49 17.05.2021, 08:35
Şükrü Özyıldız kalpleri kazandı

atv ekranında yayınlanan Akıncı dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Şükrü Özyıldız, veda mesajında “Tekrar görüşmek üzere” dedi.

Demet Özdemir ile başrolünde yer alacağı Aşk Taktikleri isimli Netflix filmi için yakında sete çıkacak olan oyuncu katıldığı bir kampanya ile sevenlerinin bir kez daha kalbini kazandı.

Özyıldız, sevdiği eşyaları istismara uğrayan çocuklar için bağışa döndürüyor.  Oyuncu, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin başlattığı kampanyaya katıldığını duyurdu.

Kampanya için. “Çocuklar bizim geleceğimiz, en kıymetlilerimiz.  Türkiye’de maalesef 10 çocuktan 6’sı fiziksel, psikolojik ya da cinsel istismara uğruyor. Onların ellerinden tutabilmek ve umut olabilmek için sevgili Şükrü Özyıldız, sevdiği eşyalarını UCİM yararına bağışa dönüştürüyor!

Bağışa dönüşen ürünlerin ödemeleri ise ücretsiz hukuki destekten mahremiyet eğitimlerine kadar birçok çalışmanın yapıldığı Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme Merkezi’nin açılması için destek olacak.” ifadeleri kullanıldı. 

Yorumlar (0)