GAİN bağımsız sinemacıları destekliyor

KÜLTÜR SANAT

Bağımsız sinemacılar 7-9 Ekim’de Antalya Film Forum’da buluştu. GAİN’in desteklediği forum bünyesindeki ‘Dizi / Kısa Dizi Pitching Platformu kazananı “Keko” projesiyle yönetmen Salih Toprak ve yapımcı Sedat Tanrıkolu oldu.

DESTEKÇİLERDEN BİRİ GAİN

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin en heyecan verici bölümlerinden biri olan Antalya Film Forum, bu yıl 7-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Bağımsız sinemacıların projelerini uluslararası arenaya taşıma fırsatı buldukları bu platform, yurt dışından yapımcıları, film festivali programcılarını, dünya satış şirketleri temsilcilerini ve dağıtımcılarını, Antalya'da Türkiye sinema sektörüyle buluşturuyor. Antalya Film Forum’un bu yılki en dikkat çekici destekçilerinden biri ise dijital içerik platformu GAİN oldu. 

150 BİN TL KAZANDI

GAİN, forum bünyesindeki ‘Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu’nu destekleyerek sektörün gelişimine katkı sunuyor. ‘Dizi/Kısa Dizi Pitching’ kategorisinde, yapımcı Arya Su Altıoklar, GAİN Drama ve Yapım Direktörü Gizem Elgün ve yapımcı Giacomo Durzi’den oluşan jüri, ödüle “Keko” projesiyle yönetmen Salih Toprak ve yapımcı Sedat Tanrıkolu'nu layık gördü. “Keko” projesi, 150 bin TL nakdi destek ile birlikte ‘BKM Mutfak Senaryo ve Oyun Yazma Atölyesi Katılım Ödülü’ ile ödüllendirildi.

GAİN’in sektördeki yaratıcı yetenekleri destekleme misyonunun bir parçası olan bu ödüller, bağımsız sinemacılar için önemli bir fırsat sunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.