Okan Bayülgen’in Drakula oyunun biletleri tükendi!

KÜLTÜR SANAT

Bram Stoker’ın ölümsüz eseri Drakula romanındaki karakterlerden hareketle Okan Bayülgen’in yeniden kaleme aldığı ve yönettiği Drakula, BKM ve Kabare Dada’nın ortaklığında 15, 16 ve 17 Kasım’da Maximum Uniq Hall’de sahnelenecek. Yapılan duyurunun ardından kısa bir süre içerisinde ilk üç oyununda biletleri tükendi. Tiyatro seyircilerini heyecanlandıran proje için yeni tarihler açıklandı.

‘Drakula'nın yeni tarihleri açıklandı'

Okan Bayülgen’in tarihin en ünlü fantastik karakterlerinden biri olan Drakula’ya, Hayko Cepkin’in ise vampir avcısı Van Helsing’e hayat vereceği oyunun sahnelenmesi için üç yeni tarih açıklandı. Drakula, 7-8 Aralık’ta Maximum Uniq Hall’da, 21 Aralık’ta Ankara Congresium sahnesinde olacak.

Ünlü caz piyanisti Uraz Kıvaner, caz davulcusu Ayhan Öztoplu, gitarist Sertan Küley ve orkestra şefi Kemal Alpan’ın yönetimindeki orkestrada Kurtalan Ekspres’in bas gitaristi, unutulmaz bestelerin sahibi Ahmet Güvenç de oyunda yer alacak.

Okan Bayülgen Drakula’yı yeniden yazarken hikayeyi romanın yetmiş yedi yıl sonrasına bugünden yarım asır öncesine taşıyor. Tarihin kritik bir eşiğine…

Drakula’da Okan Bayülgen, Hayko Cepkin, Gizem Erdem, Nihal Usanmaz, Gökşen Ateş, Devrim Özder Akın, Korhan Başaran, Gürdal Tak, Onur Şenol, Su Sonia Herring, Dilay Yıldız, Cüneyt Üstün sahnede olacak.

Drakula seyircileri, oyun sonrasında Okan Bayülgen’in gelenek haline getirdiği söyleşilerde oyuncularla bir araya gelecek ve oyun hakkında sohbet edecek.

‘Okan Bayülgen’den Drakula’ 7-8 Aralık’ta Maximum Uniq Hall’da, 21 Aralık’ta Ankara Congresium’da sahnede!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.