Vahdet Erdoğan’a Sürdürülebilir Başarı ödülü!

KÜLTÜR SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Dairesi Başkanlığı, Muğla Belediyesi ve Bodrum Belediyesi destekleriyle, Bodrum Sinema ve Kültür Derneği (BSKD) ev sahipliğinde düzenlenen 12. BOTH – “Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi” sinemaseverleri ve Türk film endüstrisini Bodrum’da buluşturdu. Türk sinemasının sağlıklı büyümesini amaçlayan festivalde, 2024 yılında üç filmle sektöre katkıda bulunan yapımcı Vahdet Erdoğan’a Sürdürülebilir Başarı ödülü verildi.

Sinemaya, gişede büyük başarı elde eden ve dört yıldır televizyonda her yayınlandığında rating sıralamasında en üstte yer alan Nasipse Olur filmiyle giriş yapan Greenart Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan, hem genel hikayelerini yazdığı hem de yapımcılığını üstlendiği filmleri, seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Sil Baştan Kaynanam’ın ardından film serisine dönüşmesini hedeflediği C Takımı’yla 2024 yılında gişede büyük başarı elde ederek sektördeki yerini sağlamlaştıran yapımcı Vahdet Erdoğan, 2024 yılında Veda Partisi ve C Takımı 2 filmleriyle bir yıla 3 film sığdırdı. Özellikle yaz aylarında durgunlaşan film sektörüne Haziran ayında Veda Partisi isimli filmle hareket getiren Vahdet Erdoğan bu performansından dolayı Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi’nde Sürdürülebilir Başarı ödülüne layık görüldü.

Bodrum Kalesinde düzenlenen ödül töreninde ödülünü alan Vahdet Erdoğan, bu yolda birlikte yürüdüğü ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.