Burak Özçivit Paris'te!

MAGAZİN

 Burak Özçivit, uzun süredir marka yüzü olduğu erkek giyim markasının “Nerede Olursan Ol” konseptiyle gerçekleştirilen yeni sezon çekimlerini tamamladı.

Burak Özçivit ile 14. sezonunda buluşan marka ürünlerin çekimlerini Paris'in büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdi. Avrupa’nın en ikonik şehirlerinden biri olan Paris; canlı sokakları, tarihi dokusu ve etkileyici mimarisiyle çekimlere kusursuz bir arka plan sundu. Özçivit’in enerjik ve samimi tavırları, çekim boyunca ekibe keyifli anlar yaşatırken Paris'in hareketli atmosferi de koleksiyonun çok yönlülüğünü vurguladı.

Çekim esnasında sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan Özçivit’in doğal ve neşeli tavırları da kameralara yansıdı.

“Paris’e Fahriye ile birlikte gelecektik”

“Buradan Fahriye’ye söylemek istediğin bir şey var mı?” sorusu üzerine “Hemen gelmemiz lazım Fahriye. Bugün çok iyiydi. Bu çekime aslında birlikte gelecektik, ama programı uymadı ve son dakika gelemedi. Aslında gelseydi o da şaşıracaktı, çünkü sabah 6.00’da kalktık ve program beklediğimizin çok önünde bitti” dedi.

Özçivit, Paris’teki unutulmaz anını da açıkladı!

“Paris’te yaşadığın unutulmaz anın nedir?” sorusuna ise “Dün otele geldikten sonra camı bir açtım karşıda bir arabalar var, bir arabalar var... Benim gibi, araba hastası bir adam için unutulmaz bir andı” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.