Rüyayla gerçek arasında bir yerlerde!

MÜZİK

Rüyayla gerçek arasında bir yerlerde… Nihan Belgin “Ayık Olmam İstemem”i kliplendirdi!

Yapımcı, yönetmen ve müzisyen kimlikleriyle sanatın farklı alanlarındaki üretimleriyle karşımıza çıkan çok yönlü sanatçı Nihan Belgin, BBI Music Co. etiketiyle yayınlanan yeni teklisi “Ayık Olmak İstemem”i kliplendirdi.

Sözü ve müziği Nihan Belgin'e ait olan parçanın klibinde şarkının atmosferine uygun olarak rüyayla gerçek arasında bir görsel dünya tasarlandı.

Nihan Belgin, şarkı için rüyayla gerçek arasında bir görsel dünya tasarladığı klibinin yönetmenliğini de kendisi üstlendi.

Klibin görüntü yönetmenliği ise uzun süredir birlikte çalıştığı Umut Beşkırma imzası taşıyor.

Şarkının klibi kurduğu tekinsiz atmosferle; manik geceleri, derin depresyonu, arayışı ve uyku ile uyanıklık arasında gidip gelen insanın çelişkilerini estetik bir dille resmediyor.

LİSTELERDEKİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR...

Çıkışını Spotify'in en iyi çıkışlarının yer aldığı New Music Friday listesiyle yapan parça, bağımsız müziğin farklı seslerini bir araya getiren Freshfinds listesine de girerek yükselişini sürdürdü.

ERKİN KORAY'A SAYGI COVER'I ÇÖPÇÜLER YOLDA...

Yeni üretimlerine son sürat devam eden multidisipliner sanatçı, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Anadolu Psychedelic Rock müziğinin kurucularından Erkin Koray'ın unutulmaz hiti “Çöpçüler”in coverı ile usta müzisyene saygı duruşunda bulunacak..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.