0000 KM 1 Kasım'da vizyonda!

SİNEMA

Başrollerini Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın rol aldığı, Beyza Alkoç’un ‘Sıfır Kilometre’ adlı kitabının sinema uyarlamasının ikinci teaser’ı yayınlandı….

Yayınlandığı ilk andan itibaren, ‘Yine bolca gözyaşı ve gülümseme bizi bekliyor’, İzlerken gözlerim doldu’, ‘Bin kere izleyesim var’, ‘Şaka mı çok iyi’, Heyecanla bekliyoruz filmi’, ‘Bu kadar iyi teaser’ı varsa filmi hayal bile edemiyorum’ ve daha birçok yorum alan teaser, bol övgü, alkış ve emoji ile sinema izleyicisinden tam not aldı. 1 Kasım’da sinema izleyicisi ile beyaz perdede buluşacak olan filmin izleyicileri, yapımın her aşamasını yakından takip ediyor.

Böcek Film, Mgx Film ve Plaza yapım ortaklığı ile gerçekleşen, Beyza Alkoç’un çok satanlar kitabı arasında yer alan ‘Sıfır Kilometre’yi Fulya Özcan senaryolaştırdı. Deniz Enyüksek’in yönetmenliğinde çekimleri tamamlanan filmin kadrosunda Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak, Gülin İyigün, Hilmi Ogün Kaptanoğlu, Cavit Çetin Güler, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür yer alıyorlar

Filmin Konusu:

İzmir ve Ege “3391 Kilometre”yi aşmış, Paris’te birlikte bir hayat kurmuştur. Fakat gelen bir telefonla her şey değişir. İzmir ve Ege’nin arasına yeniden mesafeler girecek, her şeye en baştan başlamaları gerekecektir. Hayat onları savurup, yollarını tekrar aşklarının başladığı İzmir’de kesiştirecektir. İzmir ve Ege’nin yıldızlarla dolu hikayesi devam ederken, artık aralarındaki Sıfır Kilometre ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs gerebileceklerdir. Fakat yeniden, dokunamamanın, istediğinde yanında olamamanın, kısacası bir uzak mesafe aşkının gerçeklerinin hayatlarına dönmesi ise uzun sürmeyecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.