Acı Kahve Antalya’da yarışacak

SİNEMA

Rodin Film yapımcılığında, Işık Sanat ve B.A. & Partners ortaklığında hayata geçen, senaryosunu ve yönetmenliğini Soner Sert’in üstlendiği “Acı Kahve” filmi, 8 Ekim’de ilk gösterimini Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yapacak.

Başrollerinde başarılı oyuncular Nazan Kesal, Buçe Buse Kahraman, Reha Özcan, Şerif Erol, Atay Yıldız, Benian Dönmez ve Name Önal’ın yer aldığı, tek mekânda ve tek bir gecede geçmesiyle dikkat çeken “Acı Kahve” filmi, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışmak için hazırlanıyor. Senaryosunu ve yönetmenliğini Soner Sert’in üstlendiği film, hikâyesi ve oyuncu kadrosunun yanı sıra çekimlerin omuz kamerası kullanılarak dinamik bir görüş açısı sunmasıyla da dikkat çekiyor.

Bir aylık titiz bir ön hazırlık sürecinin ardından İstanbul’un Kadıköy ilçesinde sete çıkan yapım ekibi çekimleri 4 haftada tamamladı. Acı Kahve filmi, izleyicisine toplumsal cinsiyet rollerine ve sosyal meselelere ışık tutan, düşündüren ve eğlendiren bir kara komedi sunuyor.

Acı Kahve Konusu:

Nişan töreni için kız tarafının evinde aileler bir araya toplanır. Kısa sürede gerginliklerini atan aileler rahat tavırlarla sohbet ederken damadın geçmiş yıllarda bir cinayet işlediği ortaya çıkar. Bu gelişme, toplumsal cinsiyet rollerinden sosyal meselelere değin bir dizi tartışmanın açılmasına neden olur. Maskelerin atıldığı bu gecede herkesin rolünü layıkıyla yerine getirmeye çalıştığı ortaya çıkar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.