Elif Dağdeviren’in “Umut Oyunu” filmi Altın Portakal'da!

SİNEMA

Gazeteci, yapımcı, girişimci, konuşmacı Elif Dağdeviren’in ilk yönetmenlik deneyimi “Umut Oyunu”, festivalde ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Dağdeviren’in yönettiği kısa filmin başrollerini İclal Aydın ve Giray Altınok paylaşıyor.

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, çok özel bir konuğu ağırlamaya hazırlanıyor. Gazeteci, yapımcı, girişimci, konuşmacı gibi pek çok kimliğiyle tanınan Elif Dağdeviren, bu kez yönetmen kimliğiyle Altın Portakal’da! 

“Sevgilisi tarafından terk edilen bir adam, hayatla ölüm arasında gidip geldiği sırada televizyondaki yarışma programının sunucusunu sevgilisi zanneder. Oturduğu koltuktan gerçekle hayalin birbirine karıştığı bir hayat oyununa geçer. Artık hayatı, yanıtları ve seçimlerine bağlıdır.”

Dağdeviren’in ilk yönetmenlik denemesi olan “Umut Oyunu” adlı kısa film, 11 Ekim Cuma saat 13:30’da AKM Perge salonunda ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Yapımcılığı Feniks Film Didem Karakum’a, senaryosu da Sercan Sarıkaya’ya ait olan film gösteriminin ardından yönetmen Elif Dağdeviren seyircilerle kısa bir söyleşi yapacak. 

 “Yeni Çağın Ana Akımı: Kısa Film” konulu bu söyleşiye filmin görüntü yönetmeni olup aynı zamanda da festivalin ana yarışmasında yönetmenliğini yaptığı filmle yer alan Önder Şengül de katılacak. İkili kısa film yapmak isteyenlere yol göstermek adına kendisi de bir film hikayesi olabilecek yapım sürecini de anlatacaklar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.