“My Hero Academia: You’re Next” 11 Ekim'de vizyonda!

SİNEMA

Kōhei Horikoshi tarafından yazılan süper kahraman serisinin yeni filmi “My Hero Academia: You’re Next” beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Tüm zamanların en çok satan manga serilerinden olan ve dünya çapında 100 milyondan fazla kopyası olan My Hero Academia’nın yeni filminde, Japonya’nın en cesur kahramanları, yeni bir tehditle karşı karşıya kalıyor ve dünyayı kurtarmak için Dark Might'a karşı kıran kırana bir mücadele başlıyor... 

“My Hero Academia: You’re Next”, 11 Ekim’de sinemalarda olacak.

Sevilen Japon anime serisi My Hero Academia, dördüncü filmi "My Hero Academia: You’re Next" ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 

Yeni filmin adı, “You’re Next!" daha önceki serilerde, Barış Sembolü All Might'ın, Kötülük Sembolü All For One'ı yenmesinin ardından söylediği sözlerden geliyor. Yeni bir tehdidin ortaya çıkmasıyla dünyayı kurtarmak için mücadele edecek olan kahramanları neler bekliyor?

Filmin Konusu:

Deku'nun U.A.'daki ikinci yılının baharında kahramanlar ve kötü adamlar arasında tam bir savaş patlak vermişti. Deku, ezici derecede güçlü Tomura Shigaraki ile karşı karşıya gelmiş ve ikisi şiddetli bir şekilde çarpışmış ve hem kahramanlar hem de kötü adamlar ağır hasar almıştı. O zamandan beri Shigaraki'nin geri çekilmesiyle savaş geçici olarak durmuştu. Bir sonraki yüzleşmelerinin zamanı her saniye yaklaşırken, gizemli bir adam aniden ortaya çıkar. Kendini All Might'ın yerine geçecek kişi olarak tanıtan ve “Yeni Sembol” olduğunu söyleyen gizemli adam, "Sıra bende!" diyerek hakimiyetini ilan eder.

Barışın sembolü olmak gerçekten ne anlama geliyor? 

Görünüş olarak All Might'a benzemesine rağmen idealleri tamamen farklı olan bu adam, kendi arzuları için Quirk'ini serbest bırakarak, nüfusu tek tek yok etmeye başlayan devasa bir kale yaratır. Dark Might'a eşlik eden grup arasında genç bir kadın, Anna da vardır. Deku, Bakugo, Todoroki ve U.A. 1-A sınıfı’nın geri kalanı, yeni Sembol ve arzuları olan Dark Might'a son vererek dünyayı koruyabilecek mi? Bunun için Dark Might ve kontrolü altındaki gizli suç örgütü Gollini Ailesi ile yüzleşmeleri gerekiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.