“Beyaz Yaka” dizisi 1 Temmuz’da sete çıkıyor

DİZİ 29.06.2024, 12:37
“Beyaz Yaka” dizisi 1 Temmuz’da sete çıkıyor

TRT’nin dijital platformu tabii, izleyicilerini ekran başına kilitleyecek yeni bir orijinal diziyle geliyor. Cem Gelinoğlu’nun başrolünde yer aldığı “Beyaz Yaka”komedisinin çekimleri 1 Temmuz’da başlıyor. Dizi,eğlenceli konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Ünlü oyuncu Cem Gelinoğlu yeni dizisiyle tabii ekranlarına geliyor. TRT’nin dijital platformu tabii’nin yeni orijinal dizisi“Beyaz Yaka”, Antalya’da kendi hâlinde bir esnaf olan Mesut’un (Cem Gelinoğlu) İstanbul’un merkezinde bir plazaya gelmesiyle başına gelen komik olayları konu alıyor. 

Yönetmen koltuğunda Koray Şahin’in oturduğu dizide, Mesut; babasının hissedarlarından olduğu şirketin satılmasına karar verilmesi üzerine İstanbul’a gelir. Babasına ait hisseyi devretmek için şirketin bulunduğu plazaya gelince burada başına bazı olaylar gelir ve fikrini değiştirerek bu şirkette çalışmaya karar verir. Plaza hayatına adım atan yılların esnafı Mesut kendisini bir anda iş dünyasında yaşanan karmaşık olayların ortasında bulur.

Dizinin oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu’nun yanı sıra Yusuf Çim, Bahar Şahin, Merih Öztürk, Müfit Kayacan, Şinasi Yurtsever, Utku Ateş, Nilay Erdönmez, Eray Kaman ve Hülya Duyar gibi isimler yer alıyor.

Keyifli hikâyesi ve yetenekli oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük merak uyandıran tabii orijinal dizisi 1 Temmuz’da sete çıkıyor.

Yorumlar (0)