Erşan Kuneri 10 Ekim'de Netflix'te!

DİZİ 11.09.2024, 11:02
Erşan Kuneri 10 Ekim'de Netflix'te!

Netflix, Cem Yılmaz’ın unutulmaz karakteri Erşan Kuneri’nin 2. sezonunun yayın tarihini diziden özel bir video ile duyurdu. Erşan Kuneri’nin ezber bozan renkli dünyası, serinin meraklıları için tadına doyulmaz bir sezon ve kadrosuna eklenen yeni isimlerle, 10 Ekim’de sadece Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni sezonunda, 84 yaşına basan Erşan Kuneri emekliliğinin keyfini sürerken, hayatını konu alacak bir röportaj için kapısı çalınır. Sinemaya damgasını vuran kariyerini gün yüzüne çıkaracak sorular Kuneri’yi geçmişin ihtişamlı günlerine ve unutulmaz anılarına geri götürür. İzleyiciler ise, Erşan Kuneri’nin anlatımıyla birlikte Türk sinemasının nostaljik yıllarına doğru heyecan verici bir yolculuğa çıkarlar. Yaratıcılığı ve yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın üstlendiği Erşan Kuneri’nin yapımı Fikirsanat imzası taşıyor. Dizinin ilk sezonunda Cem Yılmaz’a eşlik eden ve Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak, Merve Dizdar gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuna yeni sezonda ise Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu dahil oluyor.


 

Mizahını bu kez Türk sinema tarihine doğru nostaljik bir yolculukla sürdüren Erşan Kuneri, 2. sezonuyla 10 Ekim’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Yorumlar (0)