Gerçekler ortaya çıkıyor

DİZİ 01.07.2024, 10:11
Gerçekler ortaya çıkıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Yalan yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Melike’nin içine düştüğü yalanlar örgüsünden kurtulma hikayesini ekrana taşıyan dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Duru’nun hastalığıyla gerçeklerin ucunu bir kez daha yakalayan Melike, Kadir’in de yardımıyla her şeyi ortaya çıkarmaya karar verir. Hazal’ın Melike’yi kaybetme korkusuyla düştüğü hal Melike’yi derinden yaralarken, gerçekleri yüzüne vuran ve onu durduran bu kez Duru’nun ta kendisi olur. Beklenmedik bir şekilde ölen kocası Kenan ile ilgili öğrendiği gerçekler Melike’yi yıkarken, Kadir onun yaralarını sarmak için cesaretini toplamaya çalışır. Duru tam da Kerim’i dünyasından çıkarmaya karar vermişken, Kerim ona en şaşırtıcı sürprizi yapar. Melike yalanlarla mücadelesinde sona gelir. Melike bu defa Berrin’in karşısına dikilecektir.

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalan’ın yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

“Yalan” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Yorumlar (0)