Gonca Vuslateri Nur'u anlattı!

DİZİ 09.09.2024, 19:57
Gonca Vuslateri Nur'u anlattı!

Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmenliğinde 11 Eylül Çarşamba günü NOW’da izleyicilerle buluşacak ‘Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…’ dizisi şimdiden hikayesi ve oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor. Dizinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, hayat verdiği “Nur” karakteriyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir rolle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Çocukluğunu çöplükte geçiren Nur, üvey kızı Leyla’ya yaptığı türlü eziyetlerin yanı sıra Leyla’nın babasının ölümüyle onu da kendi gibi büyümesi için çöplüğe bırakıyor. Hayatını mahveden Nur’dan intikam almak isteyen Leyla ise yıllar sonra Nur’un karşısına çıkıyor. Sürprizlerle dolu sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek dizide ‘Nur’un hayatı ve entrikaları çok ses getirecek.

Uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına dönen Gonca Vuslateri, yeni dizisi ‘Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…’ ile hayat verdiği ‘Nur’ karakteri üzerinden duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Çocukluğumuza döndüğümüz zaman bizi karşılayan şeyler kimi zaman oyuncaklar, hediyelerken kimi zaman da söylenmemiş duygulardır” demişti rahmetli Doğan Cüceloğlu. İnsanın er ya da geç dışavurduğu bu duygular hayatın bizi hangi kimliğe büründürdüğü ile ilgili elbette. Duygularımızın dışarı çıkmak için içinden geçtiği o koridor bizim büyüme ve hayatı anlamlandırma serüvenimiz olunca tabi işler değişir, herkes pastadan payını alır. Leyla, çocukluğuna dair kuvvetli bir duygunun pimini çekecek ve yaşanmamış çocukluklar, talihsiz hayatlar, kendine anlam arayan öksüz ruhlar ortaya saçılacak. Nur da bu anlam boşluğunda bir direnişçi aslında ve yöntemleri insanoğlunun “kolayına gelen” güdüsüne yenik yazık ki. Fakat o da bir zamanlar çocuktu diyecek ve hayatla olan kavgasındaki haksız rekabetini de izleyip göreceğiz. Rollerimiz, geçici kimliklerimiz dahi olsa perde arkasındaki tonlarca anıyı sımsıkı kavramak zorunda bir oyuncu. Birlikte oynadığım meslektaşlarım öyle iyi oyuncular ki vicdanımızda çok iyi bildiğimiz ve hala dünyanın gündeminde olan bir entrikayı seyirciye Hilal Saral yönetmenliğinde bambaşka bir renkle sunuyoruz. Bu sezonun en heyecan verici işlerinden biri olacağı kuşkusuz.Ben bile merakla bekliyorum bölümleri.”

Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u buluşturan ‘Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…’ 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00’de NOW’da!

Yorumlar (0)