Gönül herşeyi öğreniyor!

DİZİ 18.10.2024, 19:18 21.10.2024, 08:08
Gönül herşeyi öğreniyor!

Oyuncu kadrosu, hikayesi ve mekanları ile adından söz ettiren dizi Güzel Aşklar Diyarı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Koray Kerimoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Kapadokya’nın eşsiz doğasında yaşanan imkansız bir aşk hikayesini konu alan dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Deniz hastanedeki iş görüşmesi sırasında, Gönül’ün hastaneye alınmaması için ricada bulunduğunu öğrenir. Gönül’e evliliğinden uzak durmasını söyler. Ama Gönül’ün buna hiç niyeti yoktur. Hanzade ve Cihangir’in arasında bir ilişki olduğunu öğrenen Gönül, Hanzade’den kurtulmaya kararlıdır. Arhan, şirkette yolunda gitmeyen şeyler olduğunu fark edince bu işin peşine düşer. Her anlamda köşeye sıkışan Cihangir çareyi düşmanla iş birliği yapmakta bulur. Deniz, çalıştığı hastanedeki başhekimin aslında kim olduğundan habersiz işine uyum sağlamaya çalışırken bir yandan da Lal’in evden gideceğini öğrenerek rahatlar. Ancak Gönül’ün Lal’in konakta kalması için bulduğu çözüm herkesi şaşırtacaktır.

Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik yer alıyor.

“Güzel Aşklar Diyarı” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Yorumlar (0)