Kör Nokta atv'de başlıyor!

DİZİ 20.09.2024, 18:45 20.09.2024, 18:52
Kör Nokta atv'de başlıyor!

Usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın yeni projesi "Kör Nokta", bu akşam atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Sinegraf imzasını taşıyan ve yönetmenliğini Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği dizi, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

Başrollerini Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz paylaşırken, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Mehtap Bayri, Hilmi Özçelik, Cansu Fırıncı, Görkem Kasal, Öyküsu Özyürek, Aylin Kabasakal, Şendoğan Öksüz, Cihangir Köse, Erhan Çirçioğlu, İrem Bakırtaş, Göktan Oktay Göztepe gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

1.Bölüm Özeti:

Aslım Gencer, geleceği parlak bir avukattır ve ailesinin yıllardır yanlarında çalışmakta olduğu ailenin oğlu Cihan Alptekin ile uzun zamandır birliktedir. İki genç ailelerine bunu açıklamak ve evleneceklerini söylemek için doğru zamanı kollamaktadır. Fakat Cihan’ın kız kardeşi İpek’in doğum günü gecesinde yaşanan büyük bir trafik kazası, Cihan’ın da Aslım’ın da hayatını sonsuza kadar değiştirir. Yaşanan bu kazadan sonra artık hiç kimse eski hayatlarına geri dönemeyecektir. Aslım’ın en yakın arkadaşı Gece de dahil olmak üzere herkes büyük bir suç ortaklığıyla kazanın gerçek sorumlusunu saklayacaktır.

Kör Nokta bu akşam saat 20:00'de atv'de!

Yorumlar (0)