Prime Video, Orijinal Filmi Culpa Tuya’nın fragmanını yayınladı 

DİZİ 19.09.2024, 16:13 19.09.2024, 16:29
Prime Video, Orijinal Filmi Culpa Tuya’nın fragmanını yayınladı 

İlk film Culpa Mía'nın uluslararası başarısının ardından, New York Times’ın çok satan Culpable serisinin merakla beklenen ikinci bölümü 27 Aralık'ta geliyor.

Prime Video, geçtiğimiz yıl gösterime giren ve dünya genelinde benzeri görülmemiş bir başarı yakalayan ilk fim Culpa Mía’nın ardından merakla beklenen İspanyol yapımı orijinal film Culpa Tuya’nın fragmanını paylaştı. Serinin ikinci filmi 27 Aralık’ta sadece Prime Video’da yayınlanacak.

Culpa Tuya Hakkında: 

Ebeveynlerinin onları ayırma girişimlerine rağmen, Noah ve Nick arasındaki aşk sarsılmaz gözükmektedir. Ancak Nick’in işi ve Noah’ın üniversiteye başlaması yeni ilişkileri de gündeme getirir. İntikam peşindeki eski kız arkadaşın ve Nick’in niyeti belirsiz annesinin ortaya çıkışı yalnızca ilişkilerini değil, Leister ailesinin temellerini de sarsacaktır. Bu kadar çok insan bir aşk hikayesini yok etmeye çalışırken, gerçekten mutlu bir son mümkün olabilir mi?

Culpa Tuya, Noah ve Nick rolleriyle Nicole Wallace (Skam España, Parot) ve Gabriel Guevara (Mañana es hoy, Hit) geri getiriyor. Ayrıca Marta Hazas (Días mejores, Pequeñas coincidencias), Iván Sánchez (Bosé, Hospital Central), Victor Varona (Cielo Grande, Dani Who?) ve Eva Ruiz de filmin kadrosunda yer almaya devam ediyor. Anabel rolünde ünlü oyuncu Goya Toledo (Amores perros, Veneno), Sofía rolünde Gabriela Andrada (Los protegidos ADN, Los herederos de la tierra), Briar rolünde Álex Béjar (Élite, Al fondo hay sitio), Michael rolünde Javier Morgade (Desaparecidos, Delfines de plata), ve Luca rolünde Felipe Londoño (Entrevías, Perfil falso) ise filmin kadrosuna yeni katılan oyuncular arasında yer alıyor.

Culpa Tuya’nın yönetmen koltuğunda ilk film Culpa Mia ve El Bar filmlerinin de yönetmeni olan Domingo González oturuyor. Filmin senaryosu ise yine González ile birlikte Sofía Cuenca’nın imzasını taşıyor ve Álex de la Iglesia ve Carolina Bang, Pokeepsie Films ile yapımcılığı üstleniyor.

Yorumlar (0)