Siyah Kalp'ten ilk tanıtım geldi

DİZİ 22.08.2024, 21:22
Siyah Kalp'ten ilk tanıtım geldi

Yapımını sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yeni sezonda Show TV’de izleyici karşısına çıkacak ‘Siyah Kalp’ dizisinin çekimleri Kapadokya’da devam ediyor. 

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği dizide izleyiciler, Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın gizemli ve entrika dolu hikayesine şahit olacak. Aşk, gizem ve tutkunun buluştuğu ‘Siyah Kalp’ izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Siyah Kalp'ten ilk tanıtım

https://www.youtube.com/watch?v=h3jtsPVPCrM

BU HİKAYEDE HERKES HAKLI, KİMSE MASUM DEĞİL!

Geçmişin saklı defterlerinin yıllar sonra açılacağı ‘Siyah Kalp’te herkes haklı, kimse masum değil. Entrikalarla örülü bir ailenin güç ve iktidar savaşının arasında yaşanacak mücadelelerle dolu aşk hikayeleri izleyicileri derinden etkileyecek.

Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay),  Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan),  Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Yayınlanan tanıtımı ve dev kadrosuyla birlikte büyük merak uyandıran Siyah Kalp, yakında Show TV’de.

Yorumlar (0)