Buse Sinem İren stand-up gösterisi “Get In Line” ile seyirci karşısına çıkıyor

KÜLTÜR SANAT 24.02.2022, 15:15
Buse Sinem İren stand-up gösterisi “Get In Line” ile seyirci karşısına çıkıyor

Karadeniz şivesiyle anlattığı hikayeleriyle çok sevilen ve stand-up kariyerine BKM Mutfak’ın Açık Mikrofon etkinliğiyle başlayan başarılı sanatçı Buse Sinem İren, yepyeni stand-up gösterisi “Get In Line” ile seyirci karşısına çıkıyor. Gezgin Kültür Sanat yapımcılığında düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında İren, Ankara ve İzmir’de seyircisini kahkahaya boğacak. Bir dönem rol aldığı “Çocuklar Duymasın” dizisinde canlandırdığı ‘Simay’ karakteriyle bilinen ve son olarak “Menajerimi Ara” dizisinde canlandırdığı ‘Meral’ karakteriyle kayran kitlesini ikiye katlayan İren, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da gösterilerine devam ediyor.

Mart ayında Ankara ve İzmir’i güldürecek

Gösterilerinde kahkahayı garanti eden ve insan davranışlarını analiz ederek bu yeteneğini stand-up gösterilerinde harmanlayan Buse Sinem İren’in Şubat ayında İzmir ve Ankara’da düzenleyeceği etkinlikleri, hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti. Seyircisiyle Mart ayında buluşmaya hazırlanan İren, 10 Mart tarihinde Ankara’da Route Sahne’de saat 20.30’da seyircisiyle buluşacak. Hemen ardından İzmirli seyircisinin gülme krizine sokacak olan İren, 26 Mart Cumartesi saat 20.30’da İzmir Performance Hall’da sahneye çıkacak.

Stand-up gösterileri tam not alıyor

Kadın komedyenlerin bir araya geldiği “Çok da Fifi Hatunlar Stand Up” grubunun kurucularından olan Buse Sinem İren, son olarak 29 Ocak’ta İstanbul BKM Mutfak Çarşı’da gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisiyle de tam not almıştı. Türkiye’de gerçekleştirdiği gösterileriyle övgü toplayan İren, ayrıca yurt dışında da gerçekleştirdiği gösterileriyle övgü topluyor. Oyunculuk kariyerinde de yükselişe geçen İren, 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki oyunculuk performansıyla da karakteriyle İstanbul Üniversitesi Altın 61 Ödül Töreni'nde 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu' ödülü kazanmıştı.

Yorumlar (0)