"Bambaşka Biri" karakterlerini yakından tanıyalım!

DİZİ 11.09.2023, 09:04 12.09.2023, 16:25
"Bambaşka Biri" karakterlerini yakından tanıyalım!

Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan dizilerin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri ilk bölümüyle bugün saat 20.00’de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda, Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor.

Heyecanla beklenen Bambaşka Biri’nde karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın; ormanda vahşice işlenen bir cinayetle kesişen yollarının hikayesi anlatılıyor. 

Yönetmen koltuğunda reyting rekortmeni dizilere imza atan Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu dizinin senaryosunu gündem yaratan başarılı dizilerin senaristi Ethem Özışık kaleme alıyor.

 ‘Bambaşka Biri,  her pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.

Karakterleri bir de yakından tanıyalım…

Leyla Gediz- HANDE ERÇEL

Genç, güzel, gözü kara bir Cumhuriyet Savcısıdır. Üç yıl sonra görev için İstanbul’a döndüğünde kendisini esrarengiz ve zorlu bir cinayet davası karşılar. Soruşturma esnasında yolu ünlü ve başarılı haber spikeri Kenan’la kesişir ve Kenan’ı etkilemesi çok zor olmaz. Leyla bir yandan ucu çok başka yerlere uzanan cinayet davasıyla uğraşırken diğer yandan en yakınındakilerin ve belki de aşık olacağı adamın göründükleri gibi olmayabileceğiyle yüzleşecektir.

Kenan Öztürk- BURAK DENİZ

Türkiye’nin en başarılı, en ünlü ana haber bülteni sunucusudur. Aynı zamanda zeki, esprili ve yakışıklı bir adamdır. Tüm Türkiye’yi sarsan cinayeti işleyen katilin sesini duyurmak için Kenan’ı seçmesiyle kendini soruşturmanın savcısı Leyla’yla bir maceranın içinde bulur. İlk görüşte hoşlandığı bu güzel kadın Kenan’ı çok etkilemiştir. Ne var ki işler Kenan’ın düşündüğünden çok daha fazla karışacak, Kenan hayatının ve kariyerinin en büyük sınavını vermek zorunda kalacaktır

Turan Öztürk- CEM DAVRAN

Başsavcı vekili Turan, Kenan’ın babası, Leyla’nın ise amiridir. İşinde başarılı, saygın, tatlı sert bir adamdır.  Bütün gizemlerin, cevapsız soruların anahtarı ondadır. Oğluyla ilgili acı gerçekleri bilmektedir fakat oğlunun içinde bulunduğu bu korkunç gerçekle yüzleşmek epey zor olacaktır. Ya oğlunu yakacaktır, ya da oğlu için kendini…

Nevin Öztürk- BERRİN ARISOY

Kenan’ın annesi, Turan’ın biricik eşi, kendisini ailesine adamış bir ev hanımıdır. Kenan’ın çocukken geçirdiği rahatsızlığa o yıllarda zorlukla göğüs germiştir. Her anne gibi oğlu için yapamayacağı şey, katlanmayacağı zorluk yoktur. Yıllar sonra nükseden hastalık Nevin için bir kabusun yeniden başlaması, bütün acıların yeniden doğmasıdır.

Ekrem Gediz- MUTTALİP MÜJDECİ

Leyla’yı dünyadaki her şeyden çok seven babası. Sağlık sorunlarıyla uğraşan Ekrem, ailesinin Leyla’ya tavırlı olmasına da çok üzülmektedir. Ailesini bir arada tutabilmek için her şeyi göze alabilecek biridir. En büyük isteği, Leyla’yı yeniden ailenin bir parçası olarak görmek; geçmişte yaşanan karanlık olayların bugünü gölgelemesini engellemektir.

Şahinde Gediz- GÜLÇİN HATIHAN

Leyla’nın arasının kötü olduğu annesi. Leyla görevine yeni başladığı zamanlarda abisinin bulaştığı bir mesele yüzünden araları bozulmuş, sonra da hiç düzelmemiştir. Evlatlarına, ailesine sevgi dolu olsa da asıl yumuşak karnı oğlu Tahir’dir.

Tahir Gediz- UĞUR UZUNEL

Leyla’nın abisi. Babasının iktidarında gölgede kalmış olmaktan sıkılmıştır. Gücün, kudretin ve paranın kendisine gelmesini sabırsızlıkla bekliyordur. Annesiyle arası ne kadar iyiyse babasıyla o kadar kötüdür. Birkaç yıl önce bulaştığı bir kaza yüzünden Leyla’yla neredeyse düşmanlardır.  

Yasemin- BEGÜM AKKAYA

Zeki, esprili, komik, duygusal ama dişli bir avukattır. Leyla’nın en yakın arkadaşı ve sırdaşıdır. İdeal aşkı, ruh ikizini arayan biridir. Gerçek aşka sonuna kadar inanan Yasemin, Kenan’la ilgili soru işaretleri sebebiyle ona bir türlü teslim olamayan Leyla’nın ve bu aşkın en büyük destekçisi olacaktır.

Murat- FERİT AKTUĞ

Kenan’ın çalıştığı kanalın haber müdürüdür. En yakın arkadaşı Kenan’a nazaran daha sağduyulu biridir. Ama özel hayatında aşka, duygulara asla inanmaz. Çapkındır. Sevmekten ve bağlanmaktan korkmasının çocukluğunda yaşadığı bir travmadan kaynaklandığını aşık olacağı kadınla birlikte çözecek, hayatında ilk kez aşkın nasıl bir şey olduğunu keşfedecektir.

Nükhet- ASLI ORCAN

Kenan’ın çalıştığı kanalın sahibidir. Güzel, çekici, acımasız, güce ve başarıya odaklı bir kadındır. Söz konusu başarı olunca hiçbir etik değeri tanımaz. Bu yüzden sürekli Kenan’la çatışma halindedir. Kenan’la arasında bir türlü adı tam konulamamış bir çekim vardır.

Nuray- POLEN EMRE

30’lu yaşlarındaki Nuray, Gediz ailesinin gelinidir. Orta alt bir sınıftan gelmiş, varlıklı bir ailenin oğlu olan Tahir’le, hayal ettiği yaşamı ona sunacağını sanarak alelacele evlendirilmiştir. Şahinde’yle yıldızı bir türlü barışmamıştır. Ne hayatında ne evliliğinde bir heyecan kalmıştır. Leyla'nın bağımsızlığını kıskanır. Tahir'in işlediği suçları gözleri görmez ve kocasının hapse girmesinden Leyla'yı sorumlu tutar.

İdris- MENDERES SAMANCILAR

Bir kalabalığın arasına kolayca karışıp gözden kaybolabilecek biridir. İlk karşılaşmada önemsiz biri olduğunu düşündürebilir fakat Turan onu gördükten sonra bir daha rahat bir uyku uyuyamayacaktır

Yorumlar (0)