İnci Taneleri perdeyi açıyor!

DİZİ 10.10.2024, 09:32
İnci Taneleri perdeyi açıyor!

Kanal D’nin, BKM imzalı dizisi “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni sezona merhaba diyor. Dilber’in pavyon dansı ile geçtiğimiz sezona damga vuran, Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem Yücedağ’ın hayata tutunma hikayesini konu alan dizi yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor. Yayınlanan tanıtım filmleri ile büyük merak uyandıran yapımın yeni bölümünün konusu şöyle;

Azem yıllar sonra yine iki çocuğuyla yan yanadır. Koşullar hayal ettiği gibi olmasa da Azem için çok değerli bir an yaşanır. Önünde yürümesi gereken uzun bir yol olduğunu fark edeceği bir an.

Aynı esnada Dilber’in başı hiç olmadığı kadar derttedir. Üstelik bu sefer yalnız da değildir. Yıldız ve Zerre de en az onun kadar korunmaya muhtaçtır. Yine tek çaresi Azem’den yardım istemek olacaktır. Ayça, Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de tüm hayatını yok saymaya başlar. Piraye; kızı, kaygıları ve gururu arasında sıkışmış bir karar vermek zorundadır.

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Yorumlar (0)