Melike her şeyi öğrenecek mi?

DİZİ 28.09.2024, 08:33 28.09.2024, 18:42
Melike her şeyi öğrenecek mi?

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Yalan, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Melike’nin içine düştüğü yalanlar örgüsünden kurtulma hikayesini ekrana taşıyan dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Cengiz’in tutuklanmasıyla birlikte, Hazal’ın Hülya’ya arka çıkması Melike’yi kahretmiştir. Melike bu hislerle yanıp tutuşurken Hazal, Hülya’dan cinayete dair çok büyük bir gerçeği öğrenir. Hazal’ın hayatı allak bullak olmuşken Kadir de Hazal’ın Melike’ye yalan söylediğinden şüphelenmeye başlamıştır. Yaman ise Cengiz meselesine iyice odaklanmıştır. Kahveci Nejdet’ten daha fazla bilgi alacağından emindir. Necdet tehlikesinin büyümesi Hülya’yı çıkmaza sokarken; Hazal çareyi Yusuf’tan yardım istemekte bulur. Bu sırada Melike’nin şirkete gelişi Duru’yu ve Berrin’i huzursuz etmiş; Cengiz’in tutuklanmasıyla eş zamanlı oluşu da her şeyin ortaya çıkacağı korkusuyla Berrin’i köşeye sıkıştırmıştır. Bir yandan da Yusuf’la olan birlikteliği neredeyse ifşa olmuş, Kerim’in kafasındaki soru işaretleri büyümüştür. Duru ise hem babasının acısını unutmak hem de Yusuf’un yeni fikirlerini hayata geçirmek için kendini işine verir. Melike’yi hala itmeye de devam eder. Çaresiz kalan Melike, Duru konusunda Tuna’dan yardım ister ve ona hayatının sırrını verir. Melike artık yürüdüğü bu zorlu yolun biteceğine dair umut doluyken; Necdet’in Yaman’la görüşemeden saldırıya uğraması tüm dengeleri bozar. Cengiz de kurtulacağı günü iple çekerken cezaevinde onu da tatsız bir sürpriz beklemektedir. Diğer yandan Hazal da kendi planını uygulamakta ve hayatını değiştirecek adımları atmaktadır. Hazal’ın yaptıkları Kadir tarafından anlaşıldığındaysa Hazal her şeyi itiraf etmek zorunda kalacaktır. Ancak büyük şoku tüm bunları öğrenen Melike yaşayacaktır.

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalan’ın yönetmen koltuğunda Ersoy Güler otururken; dizinin senaryosunu ise Leyla Uslu Öter kaleme alıyor.

“Yalan” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Yorumlar (0)