Taş Kağıt Makas final yapıyor!

DİZİ 14.10.2024, 19:01 14.10.2024, 19:30
Taş Kağıt Makas final yapıyor!

Kanal D’nin, MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamı final bölümü ile ekrana geliyor.

Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin’in oturduğu Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin, final bölümünün özeti şöyle;

Harun Yakar’ın Adem’i tanıklık yolundan döndürmesi, Umut’un her şeyini adadığı davasını kaybetmesine neden olur. Davayı kaybeden Umut, yeni bir gerçekle yüzleşir. En başından beri sır saklayan, onun tuzağa çekilmesine sebep olan kişi Harun Yakar’dır. Umut ve Harun arasında, büyük bir savaş başlar.

Bünyamin Emirkıran’ın tahliye edilmesi, Emirkıranlar’da dengelerin yeniden kurulmasına neden olur. Her şeyini geri almak isteyen Bünyamin, Fecir’i geçmiş suçlarıyla tehdit eder. Fecir, hapse girmemek için babasının teklifini kabul etmek zorundadır.

Büyük sona doğru yaklaşırken artık tüm savaş baltaları çekilir. Ne Umut, ne Fecir, ne de Harun Yakar için geri adım ihtimali kalmaz. Herkesin kazanıp, herkesin kaybedebileceği o oyun başlar.

Peki adalet savaşını kim kazanacaktır? Taş mı? Kağıt mı? Makas mı?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden usta isimleri kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” final bölümü ile 16 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

Yorumlar (0)