Taş Kağıt Makas'ta Umut katillerin peşinde!

DİZİ 24.09.2024, 18:21 25.09.2024, 04:21
Taş Kağıt Makas'ta Umut katillerin peşinde!

Kanal D’nin, MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin’in oturduğu Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin, yeni bölümünün özeti şöyle;

İnandığı değerlerin peşinden giden Umut, hayatındaki en büyük acılardan birini yaşar. Adalet için girdiği savaşta, doğmamış bebeğini kaybeder. Hem kızına bunu yapanların peşine düşüp, hem de katillerin kurduğu sistemi açığa çıkarmak zorundadır. Bir ipucu, Umut’u kara düzenine doğru adım adım götürür.

Adem’in hayatına girmesiyle her şeyi alt üst olan Harun, bu sır dolu hikayedeki karanlık yerleri aydınlatmak ister. Harun, aklındaki tüm endişeleri gidermeye çalışırken, en büyük destekçisi Güneş olacaktır. Ama Umut’tan sakladığı gerçekler, gittikçe üzerindeki baskıyı arttırır. Adem’in tanık yapılması, hayatının tehlikeye girmesi demektir. Harun, bir çıkış yolu arar.

Kara para davasında kilit tanığın ortadan kaybolması, Fecir ve Marko cephesine geçici bir zafer yaşatır. Ancak Adem’in hala ortada olmaması, Marko için büyük tehdittir. Yeni bir işin peşinde koşarken, Adem’i aramayı sürdürürler.

Umut, hayatını ortaya koyduğu bu davada, sanıkları mahkemeye çıkarmak için tüm gücüyle saldırmaya devam eder. İkinci duruşma yaklaşırken, gerçek suçlular o mahkemeye çıkacak mıdır?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden usta isimleri kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Kanal D’de ekrana gelecek.

Yorumlar (0)