Taş Kâğıt Makas ekrana dönüyor

DİZİ 17.09.2024, 21:31 18.09.2024, 08:53
Taş Kâğıt Makas ekrana dönüyor

“Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde “Umut” karakteri ile izlediğimiz Ekin Koç, yeni sezonun ipuçlarını verdi. Umut’un yeni sezonda daha mücadeleci olacağını anlatan Ekin Koç, “Umut kendi içinde çelişen bir şey yaptı aslında. Çünkü aile kurmak, sevdiklerinin çoğalması aynı zamanda açık da vermesi demek.” İfadelerini kullandı.

GÜÇLÜ BAŞLANGIÇ

Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, 18 Eylül Çarşamba günü ikinci sezonuna başlıyor. Yayınlanan tanıtım filmi ile çok daha farklı bir hikâyenin geldiğinin sinyalini veren dizi, kadrosuna kattığı yeni oyuncuları ile de güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

SÜRÜKLEYİCİ VE EĞLENCELİ

Babası için adalet mücadelesi veren Umut’un güçlülerle savaşını anlatan dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Duygusal baba oğul sahneleri ile geçtiğimiz sezona damga vuran dizi, bu sezon daha sürükleyici ve daha eğlenceli bir hikayeyi seyirciler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

GÜNDEMİ YAKALIYORUZ

Umut karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Ekin Koç, hikâyenin Türkiye’de yaşanan olaylar ile benzerlik gösterdiğini ve gündemi yakaladığını ifade ederek “Haberlere bakıp, gündemi takip ediyorsanız, dizimizle çok benzerlik olduğunu göreceksiniz.” dedi.

DAHA MÜCADELECİ BİR UMUT

Ekin Koç, Umut’un yeni sezonda daha mücadeleci olacağının ipucunu vererek “Umut kendi içinde çelişen bir şey yaptı aslında. Çünkü aile kurmak, sevdiklerinin çoğalması aynı zamanda açık da vermesi demek. Bu sezon Umut’un kendi ailesi ve düşmanları arasındaki çatışmasını izleyeceğiz.” diye konuştu.

BU SEZONA HAZIR OLUNMA İHTİMALİ YOK!

Dizide kötü bir karakter olan ‘Fecir’i canlandırarak kariyerinde çığır açan Burak Yörük, “Yeni sezon o kadar iyi ki, kimsenin hazır olma ihtimali yok. Fecir’in ikonik, değişik ve komik tavırları var. Bu insanlara komik geldiği için de takip etmeyi seviyorlar. Fecir, insanların sokakta görmeye alışık olmadığı biri olduğu için beğenilesi bir tarafı var.” değerlendirmesini yaptı.

SIKILMAYA VAKİT YOK

Burak Yörük, Uraz Kaygılaroğlu’nun hayat verdiği “Marko” karakterinin gelişi ile çok daha güçlendiklerinin altını çizerek “Marko karakteri çok iyi oldu. Bu sezon çok dolu, izleyicilerimizin sıkılmaya vakitleri olmayacak.” dedi.

RENKLİ ÇORAPLARI İLE GERİ DÖNÜYOR

Sıradışı bir karakter olan Harun Yakar rolünü oynayan Ozan Güven de “Bu sezon daha hayatın kendisi ile ilgilenen, çok daha farklı bir Harun Yakar izleyecek seyirci.” dedi. Güven, karakterin marjinal tarzı ile ilgili olarak da “Yeni sezonda da Harun Yakar renkli çoraplarını giyecek. O çoraplar Harun’un ciddiyetinin altında neşesini ve hayata tutkusunu gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

İŞTE O KADRO

Yapımını MF Yapım, yönetmenliğini Volkan Keskin’in üstlendiği dizinin senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. Yeni sezonda da adından söz ettirecek dizinin kadrosunda; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen ve Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden usta isimler yer alıyor.

HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE

Hatırlamakla unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu yeni sezonda da her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Yorumlar (0)