Murat Yıldırım’dan RTÜK’e tepki!

MAGAZİN 21.09.2020, 16:25 22.09.2020, 11:30
Murat Yıldırım’dan RTÜK’e tepki!

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Ramo dizisi cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizideki bir sahne RTÜK’e şikayet edildi.

11 yaşındaki bir öğrencinin RTÜK’e yolladığı mesaj kurumun Twitter ve Instagram hesaplarından paylaşıldı.  Zafer isimli öğrenci, mesajında, “Merhaba ben 11 yaşında 5. sınıf öğrencisiyim. Show TV’de yayınlanan RAMO adlı dizide bıçaklanma sahnesini gördüm ve çok etkilendim. Lütfen diziyi sonlandırın.” yazdı. 

"Ben bunu çözemedim"

RTÜK hesabından Zafer isimli gence verilen cevap ise şöyleydi: Sevgili Zafer bu duyarlılıkta olman, seni rahatsız eden bir sahneyi bize iletmen çok güzel. Senin gibi değerli çocuklarımızın ekran duyarlılığı bizleri çok memnun ediyor. Lütfen çevrene de bu duyarlılığı aktar. Şikayet ettiğin diziyi uzmanlarımıza inceleteceğiz. Teşekkürler.”

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım yapılan bu paylaşıma  sesszi kalmadı ve Instagram hesabından dikkat çeken bir eleştiride bulundu ve şöyle dedi; “Ben bunu çözemedim, çözebilen varsa buyursun! 11 yaşında çocuğun sosyal medya kullanmasına mı yanayım, ilk defa RTÜK’ün bir diziyi kamuoyuna şikayet etmesine mi yanayım, ufaklığın Türkçe'sinin maşallahlığına mı yanayım!”

Yorumlar (0)