Baba olmak var olmanın getirdiği sonsuz bir mutluluk

RÖPORTAJ 14.06.2024, 16:34 14.06.2024, 17:00
Baba olmak var olmanın getirdiği sonsuz bir mutluluk

Medcezir, Yasak Elma, Mucize Doktor, Bodrum Masalı ve daha pek çok yapımda adından söz ettiren oyuncu Murat Aygen, kızı Nil ile yapmaktan keyif aldığı aktiviteleri ve baba olduktan sonraki duygularını MAG Babalar Günü özel içeriğinde anlattı.

Bir gün baba olabileceğini hiç düşünmediğini aktaran Murat Aygen "Ama hayatımı harika bir kadınla birleştirince babalık duygusu öncelikle içimde gelişti. Hayatımda yaptığım bir sürü işten vazgeçerek baba olmaya karar verdim. Planlı programlı bir süreçti; ama ne kadar planlı olursam olayım kızımın dünyaya geleceğini öğrendiğim an sevinçten çılgına döndüm, dakikalarca ağladım. Baba olmak var olmanın getirdiği sonsuz bir mutluluk ve bunun ispatı." dedi. 

Baba olduktan sonra hayatında değişen şeyleri de aktaran Aygen "İlk kez baba oluyorsanız bir beklentiniz olmuyor, anı yaşıyorsunuz. Sonsuz bir mutluluk ve güven duygusu gelişti. Aile olmak çok güzel bir olgu" açıklamasında bulundu. Aygen " Herkesin Babalar Günü’nü tüm içten dileklerimle kutluyorum. Çocuklarımıza her zaman çok özenli ve güven dolu bakalım." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)