Elif Tokdemir'in kalbini çalan şehir!

RÖPORTAJ 07.08.2024, 08:00 07.08.2024, 08:37
Elif Tokdemir'in kalbini çalan şehir!

Pilates eğitmeni ve influencer Elif Tokdemir, sık sık seyahat ederek dünyanın güzelliklerini keşfediyor. Spor ve beslenme rutinlerini de anlatan Tokdemir, favori destinasyonlarını ve tatil planlarını MAG Ağustos "Tatil Rotaları" özel içeriğinde anlattı. 

"Dünyada ve Türkiye’de en sevdiğim yerlerin başında hâlâ İstanbul geliyor." açıklamasında bulunan Elif Tokdemir sözlerine şöyle devam etti: "Tarihî dokusu, kültürel zenginlikleri ve enerjisiyle her zaman kalbimde özel bir yere sahip. Küba, Cape Town, Amerika ve Bali gibi birçok sevdiğim yer var. Küba, benzersiz mimarisi, canlı müziği ve sıcak insanlarıyla ruhumu canlandırıyor. Cape Town, Masa Dağı’ndan şehri izlemek ve Atlantik Okyanusu’nda yüzmek gibi doğal güzellikleriyle büyülüyor Amerika, kozmopolit şehirleri ve geniş doğal alanlarıyla keşfetmekten büyük keyif aldığım bir ülke. Bali ise, egzotik doğası ve huzurlu atmosferiyle gerçek bir cennet."

Bu yaz için tatil planlarını da paylaşan Tokdemir " Sezona erken başlayanlardanım; benim için sezon nisan itibarıyla başladı. Bu süre zarfında, tüm Ege ve Akdeniz’i gezdim. Gerçekten de dünyanın en güzel yerlerinin bizim ülkemizde olduğunu söyleyebilirim. Büyüleyici, saklı cennetler var; her koy, ada ve sahil farklı bir hikâye ve eşsiz bir güzellik sunuyor. Önümüzdeki günlerde Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum. New York’un ışıltılı sokaklarında yürümek, San Francisco’nun manzaralarını izlemek ve Los Angeles’ın sahillerinde güneşin tadını çıkarmak harika olacak." dedi. 

Yorumlar (0)