Fonksiyonel yüz terapisi Bahar dizisinde!

SAĞLIK 24.10.2024, 22:53 24.10.2024, 23:36

Ayurveda ve Well-aging danışmanı, akademisyen Berrin Çetiner'in geliştirdiği fonksiyonel yüz terapisi salı akşamı ekrana gelen Bahar dizisindeydi. Dizide Efsun karakteri de tercihini doğal terapiden yana kullandı. Dizide Efsun'a fonsiyonel yüz terapisini de Berrin Çetiner uyguladı ve bu sahneler izleyicilerde merak uyandırdı.

25 yıldır güzellik sektöründe farklı terapiler geliştiren ve doğallığı merkezine alan Berrin Çetiner'in geliştirdiği "Fonsiyonel Yüz Terapisi" 30 farklı sistemin birleşmesiyle oluşuyor. Ağırlıklı olarak yüz terapisi olarak yapılsa da, tüm bedenle de çalışılıyor. Bu sistem aslında vücudumuza fonksiyonel etkileri olan fasya ve kraniasakral sinirler ile vagus siniri aktivasyonu sağlayan Neuro Beauty terapisi olarak tanımlanıyor. 

ÜNLÜ İSİMLER TERCİH EDİYOR

Demet Evgar, Gülben Ergen, Nihal Yalçın, Burcu Özberk, Şebnem Dönmez, Senan Kara, Selen Öztürk, Selen Domaç, Şahika Ercümen, Mabel Matiz, Kaan Sekban, Ayşe Balıbey, Oya Doğan, Berfu Öngören, İrem Kahyaoğlu, Neslihan Yeşilyurt gibi medya dünyasından pek çok ünlü ismin tercih ettiği fonsiyonel yüz terapisi; lenfatik sistemi çalıştırıyor. Yüzdeki kan ve lenf dolaşımını iyileştiriyor ve toksinlerin atılmasını sağlıyor. Çiğneme kaslarındaki gerginliği azalttığı için diş sıkma sorununu gideriyor. Hücresel onarım sağlıyor. Düzenli seanslar kolajen etkisini artırırken, ince çizgilerin de giderilmesi sağlanıyor. Lekelerin giderilmesi sağlanırken göz çevresindeki morluklar ve şişliklerde yok oluyor. Yüzün canlı, parlak ve sağlıklı olması sağlanırken, beyin omurilik sıvısındaki üretimi, dolaşımı ve yeniden emilimi artırarak merkezi sinir sisteminin dengelenmesini sağlıyor. Böylece fiziksel, zihinsel ve duygusal dengeyi sağlıyor. Ve Berrin Çetiner 30 farklı terapiyi kişiye özel bir sistemle uyguluyor. 

Yorumlar (0)