Dijital Sanatlar, dört filmle geri dönüyor

SİNEMA 29.09.2024, 13:39 29.09.2024, 13:57
Dijital Sanatlar, dört filmle geri dönüyor

Türk sinemasına yön veren yapım şirketlerinden Dijital Sanatlar, iki yıllık aranın ardından güçlü bir geri dönüşe hazırlanıyor. 2024-2025 sezonunda dört iddialı filmle seyirci karşısına çıkacak olan şirket, bu projelerini “12. Bodrum Türk Filmleri Haftası”nda özel bir etkinlikle tanıtacak.

Yapımcılığı üstlendiği filmlerle gişede rekorlar kıran, Türk sinemasına unutulmaz eserler kazandıran Dijital Sanatlar, bu sezon, Flyin Production ile gerçekleştirdiği ortaklıkla projelerini hem ulusal hem de uluslararası sinema izleyicisine ulaştırmayı hedefliyor. 

Flyin Production’ın kurucusu yapımcı Tuğba Aras ile güçlerini birleştiren Mustafa Uslu, sinemaseverlere etkileyici hikayeler sunarak sektöre yeniden damga vurmaya hazırlanıyor.

Bu ortaklık kapsamında “Bi Umut”, “Hayat Sevince Güzel” ve yurtdışı pazarı için çekilen “American Immigrants” gibi projelerin yapım süreci başladı. Filmlerin ilk fragmanları ise, “12. Bodrum Türk Filmleri Haftası”nda sinemaseverlerle buluşacak. Ayrıca Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği, senaryosunu Mert Dikmen ve Fulya Özcan’ın yazdığı, başrollerinde Burçin Terzioğlu, Nur Fettahoğlu, Hande Doğandemir ve Alican Yücesoy gibi yıldız isimlerin yer aldığı “Hükümsüz” sinema filminin ilk gösterimi de etkinlikte yapılacak.

Dijital Sanatlar ve Flyin Production iş birliği, Türk sinemasının gişe başarısını artırmayı, izleyiciye yeniden sinema salonlarında keyifli filmler sunmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)