"Yazın online buluşsak olur mu?" dediler

TEKNOLOJİ 06.07.2024, 20:28
"Yazın online buluşsak olur mu?" dediler

Bülent Şakrak, Sarp Apak, Ezgi Mola, Levent Kazak, Alican Yücesoy gibi ünlü isimler, çevrimiçi mekânlardan oluşan sosyal video platformu gather-in’in “Yazın online buluşma mı olur?” partisinde yüzlerce katılımcıyla buluştu! 4 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşen ve gece geç saatlere kadar süren partinin ev sahipliğini ise Memet Ali Alabora ve Melikşah Altuntaş üstlendi. Platformda yer alan yedi farklı mekân konseptlerinde gerçekleşen partiye 600’den fazla kişi katılırken ünlü isimler masa masa gezerek katılımcılarla birebir tanıştılar ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiler. gather-in etkinliklerini kaçırmamak için gatherin.lifeadresinden platforma üye olmak yeterli.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Dünyanın dört bir yanından aynı ilgi alanına sahip kişilerin sosyalleşmesine alan açan gather-in, aynı anda yedi mekânda birden gerçekleşen “Yazın online buluşma mı olur?” partisine ilgi büyüktü. Açılan ek kontenjanlara rağmen birçok kişi çevrimiçi partinin kapısında kuyrukta bekledi. Memet Ali Alabora ve Melikşah Altuntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yaz partisinde masaları gezerek katılımcılarla birebir tanışan ve keyifli sohbetler eden sürpriz konuklar arasında Bülent Şakrak, Sarp Apak, Ezgi Mola, Levent Kazak, Alican Yücesoy gibi isimler vardı. Mekân mekân gezen ünlü konuklar, bu çevrimiçi deneyimin en eğlenceli anlarına da imzalarını attılar.

İş hayatından meditasyona, emlaktan müziğe, yeme içmeden çağdaş sanata, edebiyattan seramik atölyesine, meyhane kültüründen psikolojiye birçok farklı konuyu ele alan çevrimiçi mekânlarıyla gather-in’de herkes kendi ilgi alanlarına göre buluşmalara katılma ve dijital ortamda kendi mekânını açma fırsatı buluyor. Memet Ali Alabora’nın da kurucuları arasında yer aldığı, çevrimiçi mekânlardan oluşan sosyal video platformu gather-in‘in giderek büyüyen global mahallesinde her ay onlarca yeni mekân açılıyor ve birçok kişi yeni insanlarla tanışarak yeni toplulukların bir parçası haline geliyor.

Yorumlar (0)