Melis Sezen ve Salih Bademci Venedik Film Festivali’nde

MAGAZİN 03.09.2024, 08:17 03.09.2024, 09:00
Melis Sezen ve Salih Bademci Venedik Film Festivali’nde

Bir premium otomobil üreticisi için, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Melis Sezen ve Salih Bademci ile kırmızı halıda şov yaptı. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin resmi otomobil markası  böylece üst üste sekizinci kez kırmızı halıda yer aldı.

Marka ile 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Melis Sezen ve Salih Bademci, bu yüksek profilli festivalde kendine has tarzlarıyla ses getirdiler. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt’un ev sahipliğinde, otomobil markasının davetiyle Venedik'e katılan ünlü isimler aynı zamanda Türkiye'de de markanın temsilciliğini yapıyorlar. 

Marka yeni modellerini burada sergilerken, sinema dünyasıyla sıra dışı deneyimler sunma arzusunu bir araya getiriyor. Dünyanın en ünlü ve önemli sinema sanatı etkinliklerinden olan festivalde, Türk yıldızlarla birlikte birçok yabancı ünlü isim de bir araya geldi. 


Festivalde film gösterimine katılan Melis Sezen ve Salih Bademci, sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği Yönetmen Pedro Almodóvar’ın The Room Next Door Filmi filmini izlediler.

Markanın elektrikli ve tam hibrit araçları Türk yıldızları festival alanına getirirken aynı zamanda Venedik’e gelen diğer ünlü oyuncuları, VIP konukları ve yönetmenleri de konforlu bir şekilde etkinlik alanına ulaştırdı. 

Yorumlar (0)