Yağmur Tanrısevsin'den yeni reklam anlaşması

MAGAZİN 26.06.2024, 19:14 26.06.2024, 19:21
Yağmur Tanrısevsin'den yeni reklam anlaşması

Dünya çapında diş hekimlerinin önerdiği bir diş fırçası markasının Türkiye’deki yeni marka yüzü güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin oldu. Marka, Tanrısevsin'in pozitif enerjisini ve eşsiz gülüşünü yeni reklam filmiyle ekranlara taşıyacak.

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile ağız bakım alışkanlıklarında tarihi değiştirecek birçok iletişim kampanyası hayata geçirilecek.

Diş fırçası markasının yüzü Yağmur Tanrısevsin yeni iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “Marka ile olan yeni iş birliğim benim için gerçekten çok heyecan verici bir adım oldu. Bu süreçte en önemli hedefimiz, eşsiz gülüşlerin önemini vurgulamak ve insanların ağız sağlığına dair farkındalıklarını artırmak olacak. Kendim de her zaman eşsiz ve güzel bir gülümsemenin insanların hayatında ne kadar büyük bir fark yarattığına inandım. Bu yüzden, markanın da bu konudaki misyonuna katkıda bulunmak benim için büyük bir mutluluk kaynağı. Birlikte gerçekleştireceğimiz kampanyalar ve projelerle sadece ürün tanıtımı yapmayı değil, aynı zamanda insanların kendilerine daha iyi bakmaları için motive etmeyi amaçlıyoruz. Bu iş birliği, bana bir anlamda kendi hikayemi ve değerlerimi de paylaşma fırsatı sunuyor. Gülüşlerin gücüne inanarak çıktığımız bu yolculukta, herkesin kendi en güzel gülümsemesine kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Bu yolculukta yanımda olan herkese şimdiden teşekkür ederim; birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum.”
 

Yorumlar (0)