Zuhal Müzik,lansman partisiyle moda sektörüne giriş yaptı!

MÜZİK 08.10.2024, 12:27 08.10.2024, 13:01
Zuhal Müzik,lansman partisiyle moda sektörüne giriş yaptı!

1946 yılından beri dünyadaki milyonlarca müzisyenin hayatına girmeyi başaran Fender markasının Türkiye distribütörü olan Zuhal Müzik’ten yeni bir ilk daha geldi!

Fender dünyasının ikonik öğelerinden esinlenerek hazırlanan 13 parçadan oluşan kapsül koleksiyonun canlı ve renkli lansmanı, NAMM tarafından dünyanın en iyi tasarımına sahip müzik mağazası ödülü alan Zuhal Konsept Kanyon’da gerçekleştirildi. Zuhal Müzik, lansman partisinde müzik, moda ve sanat dünyasının yıldız isimlerini buluşturdu.

Barış Akpolat’ın DJ setiyle ısınma turlarına başlayan gecede, alternatif sahnenin en yetenekli isimlerinden Evrencan Gündüz'ün sürpriz isimlerle Jam Session sahnesinde canlı performansı izleyicilerle eğlence dolu anlar yaşattı.

İlham ve deneyim dolu unutulmaz bir gece!

Canlı müzik performanslarının yanı sıra, benzersiz Fender temalı deneyimler ile ağırlanan konuklar; ukulele çalma atölyesinden gitar boyama aktivitesine, canlı orkestra eşliğinde karaokeden t-shirt tasarımına kadar uzanan birbirinden eğlenceli aktivitelerle unutulmaz bir gece yaşadı.

Fender ile yapmış oldukları işbirliği kapsamında, Fender lisanslı ilk kapsül koleksiyonuyla çığır açan Zuhal Müzik, ikonik Fender gitarlarının tasarımlarından ve mirasından ilham alan, zamansız, stil sahibi ve rahat olan t-shirt, hoodie ve sweatshirt’ten oluşan ilk koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Aynı zamanda Türkiye sokak modasına yön veren Kaft ile ilk işbirliği sonucu 6 farklı t-shirt modelini de piyasaya sürerek farklı tasarımlara da yer verdi.

Fender koleksiyonu, tüm Zuhal Müzik mağazalarında, zuhalmuzik.com ve kaft.com adreslerinde satışa sunulmuştur.

Yorumlar (0)