"İntikam yolculuğu heyecanlandırdı"

RÖPORTAJ 06.09.2024, 14:22
"İntikam yolculuğu heyecanlandırdı"

Yer aldığı projelerde oyunculuğuyla beğenileri toplayan başarılı, genç oyuncu Cemre Baysel, Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Leyla’ ile 11 Eylül Çarşamba akşamı seyircilerle buluşmak için gün sayıyor. Dizide ‘Leyla’ karakterine hayat veren Cemre Baysel, çok heyecanlı olduğu diziyle ilgili görüşlerini paylaştı. Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmenliğinde 11 Eylül Çarşamba akşamı NOW’da izleyicilerle buluşacak ‘Leyla’ dizisinin başrolünde yer alan Cemre Baysel, dizide hayat verdiği ‘Leyla’ karakteriyle izleyicileri derinden etkilemeye geliyor. Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla, babasını da kaybetmesinin ardından üvey annesi Nur tarafından çöplüğe bırakılır. Çocuk yaşta dağılan hayatı onu intikam hırsıyla büyüyen güçlü bir kadın yapar ve o gün geldiğinde Nur’un karşısına çıkar. Leyla’nın intikam arayışında aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu, izleyicileri her bölüm biraz daha dizinin hikayesine kilitleyecek.

KENDİ AYAKLARININ ÜZERİNDE DURUYOR

Leyla karakterine can veren Cemre Baysel dizi ve karakteri üzerine duygularını “Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve akıllı bir kadın olmasıydı aradığım. Leyla’nın hikayesini okuduğumda, onun intikam yolculuğu beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Ona nefes vermeyi bu yüzden çok istedim.” sözleriyle dile getirdi.

Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u buluşturan ‘Leyla’ 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de NOW’da başlıyor!

Yorumlar (0)