"Sahip olduğum en değerli özelliğim, asla pes etmemek"

RÖPORTAJ 01.07.2024, 10:59 01.07.2024, 11:54
"Sahip olduğum en değerli özelliğim, asla pes etmemek"

“Kırmızı Oda”, “Kuş Uçuşu”, “Terzi” gibi başarılı yapımlarda yer alarak ismini geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Şifanur Gül MAG Temmuz sayısına kapak oldu.

Ankara’dan İstanbul’a taşınarak radikal bir karar aldığını belirten, heyecanını sürekli yüksek tutmaya özen gösteren ve “pes etmek”ten uzak duran başarılı oyuncu Şifanur Gül; MAG Temmuz sayısının kapak kızı oldu. “İlk oyunculuk seçmemde konuyu çok anlamamıştım tabii ki." diyerek oyunculuğa başlayış serüvenini anlatan Şifanur Gül sözlerine şöyle devam etti: " Deneme çekimi alınmasını projeye girmiş olmak sanıyordum. Televizyonda o rolde başka birini gördüğümde anladım diziye giremediğimi. Şimdi bakınca komik ama o zaman çok üzüldüğümü hatırlıyorum."

Kuş Uçuşu'nun yaptığı en keyifli işlerden biri olduğunu söyleyen Şifanur Gül " Güliz karakterinin her saniyesini, hiç bitmesin isteyerek, çok eğlenerek oynamıştım. Hissini hiç unutamıyorum, “Keşke hiç bitmeseydi” dediklerimden." dedi. Kırmızı Oda projesinin ise kendisinde ayrı bir yeri olduğunu aktaran güzel oyuncu " Yayımlandığı ilk günden itibaren projenin içinde yer almayı hayal etmiştim. İçimde bir his; orada bir sahnem bile olsa her şeyin bambaşka olacağını söylüyordu, hatta menajerime de “Kırmızı Oda’da oynamak, hayalim.” diye söylemiştim. Gerçek oldu ve tam da hissettiğim gibi gitti her şey."

Yorumlar (0)