‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin teaser'ı yayınlandı

SİNEMA 03.10.2024, 09:05
‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin teaser'ı yayınlandı

Güçlü oyuncu kadrosu ve içinde geçtiği dönemi eşsiz bir dille anlatan etkileyici prodüksiyonu ile sezonun en iddialı filmleri arasında yer alan BKM yapımı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ sinema filminin merakla beklenen ilk teaser’ı yayınlandı.


GERÇEK BİR HİKAYE, GERÇEKÜSTÜ BİR MÜCADELE

1,5 yıl süren hazırlık çalışmalarının ardından 8 haftada Ankara’da çekilen ve bu yıl 100. Yaşını kutlayan Türkiye İş Bankası’nın katkılarıyla perdeye taşınan Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi sadece bir hikaye anlatmıyor; oyunculukları, mekanları, kostümleri, ışığı ve müzikleri ile her bir sahnesinde yaşatacağı hüzün, mutluluk, heyecan ve gururla izleyicisini o yıllardaki bu eşsiz mücadeleye ortak ediyor.

DÜNYADA KADINLARINA BİR VATAN BORÇLANAN MİLLET DE YOK!

Geçtiğimiz günlerde 25 Ekim olarak vizyon tarihini açıklayan ve set süreci itibari ile büyük bir heyecanla beklenen ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin ilk teaser’ı nihayet izleyici ile paylaşıldı.

Nefes kesici ve büyüleyici prodüksiyonu ile göz kamaştıran, duygusal anların yaşandığı sahnelerin paylaşıldığı teaser’ın ardından, şimdi de filmin fragmanı heyecanla bekleniyor.

BÜYÜK İŞLER KÜÇÜK KAPRİSLERE KURBAN EDİLEMEZ

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu film; 1930’lu yılların Türkiye’sinde, bir avuç genç, yetenekli ve azimli insanın, önlerindeki tüm engellere rağmen bir ülkede sanatla nasıl devrim yaptığının nefes kesen hikayesini anlatıyor.

Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Burak Bilgili ve Emre Karayel ve Bensu Soral ve Okan Yalabık’ın yer aldığı bu çarpıcı film, gerçek bir hikâyenin gerçeküstü mücadelesini gözler önüne serecek.

Yorumlar (0)