Oscar adayı “Gerçek Acı”dan ilk fragman

SİNEMA 26.06.2024, 07:59 26.06.2024, 08:04
Oscar adayı “Gerçek Acı”dan  ilk fragman

Oscar adayı Jesse Eisenberg’ün yazıp yönettiği ve aynı zamanda başrollerini Kieran Culkin ile paylaştığı ‘Gerçek Acı’dan ilk fragman paylaşıldı. ‘Succession’ ile Altın Küre ve Emmy ödülü kazanan Culkin’e Oscar adaylığı getireceği yönünde yorumlar yapılan film, 28 Şubat 2025’te sinemaseverlerle buluşacak. 

Birbirine tamamen zıt karakterdeki iki kuzen; David (Jesse Eisenberg) ve Benji (Kieran Culkin)… İkili, büyükannelerini anmak için Polonya’ya uzanan bir seyahate çıkacaklardır. Ancak bu macera, eski tatsızlıkların, aile geçmişinin gölgesinde yeniden gün yüzüne çıkmasıyla beklenmedik bir hal alacaktır. 28 Şubat 2025’te vizyona girecek olan ve seyircilere komedi ile dram temasının bir araya geldiği bir yol hikayesi sunan ‘Gerçek Acı’dan yayınlanan ilk fragman şimdiden merak uyandırdı. 

Sundance Film Festivali’nden ödülle ayrılan filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda başrollerde de yer alan Jesse Eisenberg oturuyor. Eisenberg’ün senaryosunu da kaleme aldığı ‘Gerçek Acı’nın diğer başrolü olarak ise ‘Succession’ dizisiyle altın çağını yaşayan ve ödüllere doymayan Kieran Culkin izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Searchlight Pictures imzalı filmde ikiliye Will Sharpe, Jennifer Grey, Kurt Egyiawan, Liza Savody ve Daniel Oreskes eşlik ediyor. Filmin yapımcıları arasında Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone’un da yer aldığı ‘Gerçek Acı’, 28 Şubat 2025’ten itibaren beyazperdede seyredilebilecek. 

Yorumlar (0)