10 Ekim reytingleri belli oldu!

TV 11.10.2024, 06:48 11.10.2024, 11:07
10 Ekim reytingleri belli oldu!

10 Ekim tarihinde televizyon ekranlarında yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. 

Total kategorisinde, Kanal D’nin iddialı dizisi "İnci Taneleri" 1. sırada yer alarak günü zirvede tamamladı. Büyük ilgi gören yapım, geniş bir izleyici kitlesine hitap ederek Total grubunda lider oldu. 2. sırada ise Now TV’de yayınlanan "Hudutsuz Sevda" dizisi yer aldı.Show TV’nin sevilen dizisi "Siyah Kalp" ise 3. sırayı aldı.

AB grubunda da "İnci Taneleri" bir kez daha zirvedeki yerini korudu ve 1. sırada yer aldı. Kanal D’nin bu başarılı yapımı, tüm gruplarda olduğu gibi AB’de de büyük ilgi görmeye devam ediyor. 2. sırada, TV8’in popüler yemek yarışması "Masterchef Türkiye" yer aldı ve yemek programları kategorisinde izleyicinin favorisi olduğunu gösterdi. AB grubunun 3. sırasında ise yine "İnci Taneleri" dizisinin özeti yer aldı.

ABC kategorisinde de "İnci Taneleri" liderliği kimseye bırakmadı ve 1. sırada yer aldı. İzleyicinin ilgisini çekmeye devam eden dizinin özeti ise 2. sırada yer buldu. 3. sırada ise TV8’in beğenilen programı "Masterchef Türkiye" kendine yer buldu ve yarışma programları arasında liderliğini sürdürdü.

Yorumlar (0)